Send din 17 mai hilsen!

Snart er vi alle klare for 17 mai.  Anette og Tommy skal feire på isen og det ville vært veldig fint om vi kunne sende noen hyggelige hilsner fra venner og bekjente.

Legg gjerne din melding i kommentarfelt under, eller sende en mail til dave@unnavei.no så skal Anette og Tommy få en felles mail de kan åpne til 17 mai.

 

 

15 tanker om “Send din 17 mai hilsen!

 1. Hei på dere!
  Det er først når dere la ut på denne turen, at det virkelig gikk opp for meg for en fantastisk reise dere har begitt dere ut på! Jeg er inne flere ganger om dagen, for å sjekke om det er nye oppdateringer på bloggen og for å se fremgangen på kartet. Like spent hver gang! Jeg er utrolig stolt av deg bror, og synes dere er noen reale tøffinger! Vi ønsker dere en flott nasjonaldag, og en fortreffelig reise videre. Måtte vær og vind være på deres side!:) Nyt øyeblikkene! Walk on. Klæm fra Ståle, Stine og Emil

 2. Hei Anette,
  Håper dere har en fantastisk tur. Hørte i dag om en tidligere kollega som også kiter Grønnland på langs. Hennes navn er Kjersti Aas og hun jobber nå i YARA. Ha en fantastisk tur videre og så håper jeg dere får en fin 17. mai.
  Stor klem fra solbrune Britt-Heidi som nettopp har vært på EMEA i Dubai.

 3. Vil ønske der en riktig god 17 mai med bunad og norske flagg (for d regner jeg med dere har med dere!) 😉 stolt lillesøster sender klem til bror og Anette <3

 4. Hipp hurra for 17-mai fra Julie (datt nettopp ned fra sofaen igjen), Beibi og Marianne. Høres ut som drømmen innfris og at dere får opplevelser for livet. Morsomt å følge bloggen. Vi skal hjem til Skien og feire dagen med familien. Varm klem

 5. Hipp, hipp, hurra! Følger dere med stor interesse hver dag. Har hele tiden skjønt at det er en lang tur, men når jeg zoomer ut, ut og ut på kartet og får etappene i perspektiv blir det enda mer imponerende. Ønsker dere en fortsatt fantastisk flott tur med full kontroll på risiko! Gratulerer med dagen! Øyvind

 6. Hei Anette!

  Ønsker deg en riktig god 17. mai. Her blir det tradisjonell feiring :-). Følger med på bloggen deres. Kjempespennende. God tur videre.

  Beate (KPMG)

 7. Hei Tommy!
  Ønsker deg en riktig god 17. Mai på isen! Jeg følger med på blogg og posisjon og ønsker dere masse lykke til videre på ferden!
  Vidar

 8. Hei,
  ønsker dere en fin feiring av 17.mai.
  Veldig gøy å følge med på dere :-) God tur videre!

  Hilde (KPMG)

 9. Heia dere og hipp, hipp hurra for 17. maifeiring på Grønland! Safe sailing videre:-)

 10. Hei Anette!
  Vi lader opp til 17. mai feiring, og håper dere også får en vellykket 17. mai med kiten i luften og noe ekstra godt å bite i? Tenker som sagt på deg til morgenkaffen, og følger bloggen med liv & lyst! Håper turen står til forventningene. Pass på dere selv, og vit at vi er mange som er på oppdagelsesresie med dere – men da i litt tyggere forhold fra pc’en :)
  Varm klem fra Merete (KPMG)

 11. Anette!
  Dette er så kult! Vi følger dere tett her i TECH hjørnet på KPMG-huset! Spennende å følge med på utviklingen og at dere sakte men sikkert beveger dere mot nord.
  Håper dere får en flott 17. mai feiring med god vind (vin) og blå himmel! Vi sees snart igjen :)
  High Five!
  #sosialministeren @TECH

 12. Spennende at dere opplever litt annet enn slit og vakker isnatur/himmel. Har du husket flagg og ballonger? Vi her på Mallorca skal gå i tog (ca.25 varmegrader)fra Sjømannskirken. Det er ganske mange norske her. Vi har forskjellige valg her i livet,fra deilig varmt og opplevelsesrikt kaldt. Vi er så glad for hver sms og at alt har godt så flott. GRATULERER MED DAGEN TIL DERE BEGGE. HIPP,HIPP HURRA. Verdens varmeste klemmer fra mamma og Harald.

 13. Hope you guys are having an experience of a life time! I will have a glass for both of you tomorrow. Happy 17th of May!! Wishing you lots of speed! Don’t rely on mother nature for your wind; eat rehydrated bean products :-)
  Love from the nuts in number 58!

 14. Dette er nok en fantastisk opplevelse. Bjørg og Henning ønsker dere en flott 17. Du får dra igang Nystemten for Tommy på dagen. Fedrelandssangen synger dere vel i kor, da kan det være greit å ha litt underholdning å overraske med. Ha en flott dag og god tur videre

 15. GRATULERER MED DAGEN!
  Imponerende det dere gjennomfører. Dere er nå i eliteserien av turfolk. Respect!
  Håper dagene som gjenstår går lett og gir rom for å oppleve og sanke inntrykk.
  Stay safe, have fun!

  Mvh
  Tore

Det er stengt for kommentarer.