Hva er Unnavei

Unnavei - her kommer jeg!

Vi hadde en liten akebakke rett ved huset der jeg vokste opp. Om sommeren beitet kalver der og om vinteren var det vårt eldorado når snøen lavet ned. Jeg satt på toppen av bakken, på rattkjelken min. Den hadde et langt sete og et ratt av tre. Som mamma hadde malt mørk plommerød… Unnavei, her kommer jeg. Tjukk og brei! wwiiii Det kilte i magen.

Turglede er viktig for meg. Jeg elsker å være ute. Være underveis. Tenne bål. Se på stjernene. Etterhvert har det blitt mange turer og jeg har utfordret meg selv på spennende ekspedisjoner. Jeg ønsker å dele med andre! Kanskje jeg kan hjelpe noen som vil ut på tur? Kanskje et foredrag kan være akkurat den lille dytten dere trenger for å sette nye mål?

Ta kontakt med meg om du tror jeg kan hjelpe deg eller din bedrift!

IMG_0084

Kontaktinformasjon:

Anette K. Kristiansen

post at unnavei.no

Organisasjonsnummer: 914 285 712