Polarsirkelen

Dye II er et underlig sted, men for en magisk tiltrekningskraft. Hvem kunne tro at vi møter kjent folk et slikt sted. Og kjendiser i tillegg! For det var Cecilie Skog og Truls Svendsen som hadde satt opp teltene sine ved Dye II.

vg.no

vg.no

cecille

lydbokbloggen.no

De spiller inn en dokumentar om det å krysse Grønland på ski. Så godt å få møte folk. Få zoomet ut fra vår egen tur og utvekslet historier og turtips. Så deilig å prate med andre. Sitte i et stort, varmt og godt telt. Spise smågodt og drikke kaffe sammen. Takk Bjørn og Truls Diesel 😉

Avgangen vår ble sen i dag. Selvfølgelig litt grunnet en meget sen kveld, men også grunnet militær aktivitet… Amerikanerne har utstasjonert to personer som har laget rullebane for Herkules fly!!! Dette er et øvingssted for personell og materiell som skal til Antarktis. I formiddag landet et gigantisk Herkules fra New York Air Force. Ut kom en gjeng US Marines som rigget treningsleir for en gjeng soldater som skulle komme i neste runde. De skulle trene i tre dager. Vi fikk ikke lauchet kitene våre før flyet hadde tatt av igjen.

Nå er vi tilbake i det øde intet. Men med mye godt påfyll og sultne på å komme oss nordover! Vi har passert Polarsirkelen!!! :)

Tommy og Anette

6 tanker om “Polarsirkelen

  1. Kor tøft 😉 Sett attme kjøkkenbordet ilag me gutan å Pappa 😉 hælse fra aill, stor klem 😉

  2. godt å lese at dere har det bra, vi sjekker unnavei hver dag. Litt bekymret, det virker litt skummelt. Gleder oss veldig til dere er tilbale;) Varme klemmer;)*

  3. Hei Tommy, jeg følger med dere og er mektig imponert. Lykke til videre og så skal det bli morsomt å høre fra deg om turen når du er trygt tilbake i Oslo.

    Dagfinn

  4. Æ synes dokk e kjæmpetøff. Godt å våttå at dok har d fint. D e bra at itj æ e me på tur’n. Ha nok døtti nerri ei bresprekk ja. He-he. Tong æ, sjudu. Hugs på å væl goe å trøgge løysnenga på turen. Hurra fer dokk å 17. Mai.

  5. Spennende – gøy at dere treffer kule folk der ute. Nå som 17. mai nesten er over kjennes det godt å være litt for seg selv slik dere. Kan tenkes dere etterhvert trives med roen der ute og nærheten til naturkreftene.

    Fortsatt god tur :-)

  6. Jeg er starstruck på deres vegne, sjølveste Cecilie Skog :) Gratulerer med innsatsen så langt, det er så artig å følge med dere! God tur og god vind videre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>