Lek i Lommedalen

Denne helgen var dedikert til å bli kjent. Tommy og jeg kjenner hverandre godt. Men jeg kjenner ikke så godt familien has, Eli, Tiril og Ine. Og de kjenner jo egentlig ikke meg. Vi hører jo veldig mye om hverandre, på tide å få noen fjes på historiene.

Helgen begynte med at vi kitet uten vind på golfbanen i Lommedalen der Tommy og familien bor. Planen om å kite på golfbanen var veldig god, men vinden bestemmer selv om den kommer eller ikke. Vi fikk kiten i luften i korte drag, men det var mye morsommere med snølek. Begrave hverandre i snø, løpe i labyrinter i snøen, flaksende snøengler. Eller hoppe i snøfonnen fra garasjetaket. Det var veldig lett å bli kjent med disse morsomme jentene!

Nattklatring på Kolsåstoppen

Etter denne lille problemløsningen var det godt å komme hjem til den gode praten med Eli rundt bordet. Og smake rakfisk for aller første gang! Det var virkelig godt! Og med hjemmebakte brownies som Tiril hadde laget til dessert. Mmmmm…

20140209-163253.jpg

Søndag var det nydelig skivær. Den aller første turhelgen. ALLE var på tur. Da blir det god stemining. Dette var min aller første tur på tynne ski. Det var morsomt.

20140209-163211.jpg   20140209-163237.jpg

For en aktiv og flott familie! Tusen takk for en fin helg.