Landet på Grønland

Vi har landet opp til flere ganger i dag, men har fremdeles ikke bena på jorden. Grønland er helt magisk! Livet er rett og slett enkelt, dog kanskje ikke effektivt. Vi hadde oss en uplanlagt touch down ved hovedstaden Nuuk, dette grunnet mye vind. Den er bitteliten!!! Men på tross av byens størrelse var det faktisk 4 taxier som ventet utenfor det lille terminalbygget.

Utstyret vårt ligger bak oss i løypen. Det er akkurat nå uvisst hvor det befinner seg og vi vet heller ikke akkurat når vi får levert dette i Narsaq. Vi har fremdeles godt med marginer i forhold til planen vår. Vi fokuserer på andre oppgaver som også må gjøres nå før avreise. Dette skal gå greit. I dag er vi i Narsarsuaq, i morgen reiser vi til Narsaq. Nytt element på handlelisten: selspekk. Anbefalt av lokal inuitt for ikke å fryse. (!?!)

20140422-211945.jpg

20140422-211958.jpg

20140422-212024.jpg

IMG_3611

3 tanker om “Landet på Grønland

  1. Hør på lokalbefolkningen:-) Selspekket skal vel ikke spises;-) Lykke til videre! Håper dere (Anette) “lander” før dere tar av oppover isen.

  2. Heisann! Kos dere masse og riktig god tur. Her nyter jeg ettermiddagssola på altanen i 16 C og tenker på dere i kulda. Stor klem fra Krokeide.

  3. Du værd’n. Hærle. Æ e stolt av dokk. Du e gogut du, Tommy. Ta vareb på dokk sjøl å kos dokk på turen.

Det er stengt for kommentarer.