Sponsorer

Turen vår er i utgangspunktet finansiert av oss deltakere selv, men vi har fått bistand gjennom både sponsormidler og hjelp. Tusen takk til våre samarbeidspartnere!

KPMG logo

KPMG AS

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus som tilbyr tjenester innenfor revisjon, rådgivning, regnskaps- og lønnstjenester, skatt, avgift og forretningsjuss. KPMG er en partner med solid faglig kompetanse, bransjeinnsikt og lokalkunnskap for kunder i det private næringslivet, hos myndigheter og offentlige etater og i ideelle organisasjoner.

KPMG er et internasjonalt nettverk representert i mer enn 150 land, med til sammen over 155 000 medarbeidere innenfor en rekke fagfelt. I Norge er vi rundt 1 000 medarbeidere fordelt på 25 kontorer over hele landet.

 

logo_medtekst_svart

Green Rock AS

Green Rock AS produserer renseanlegg som er rimelig i innkjøp, lett å montere og som er så enkel og driftsikker at vedlikeholds kostnadene blir minimale. Renseanlegg blir levert som 1 komplett tank som monteres direkte av rørlegger eller entreprenør. Ingen ettermontering eller installasjon er nødvendig, kun rør inn og ut av tanken og strøm frem til koblingsskap for pumpe.

 

 

logo_meta

Meta Design AS

Meta Design er et grafisk designbyrå. De leverer produkter som dekker en bedrifts totale profileringsbehov. Firmaet får stadig nye kunder gjennom jungeltelegrafen hvor eksisterende kunder forteller om sin positive opplevelse med Meta Designs leveranser.

 

10245962_1390698941152682_490255129_n

Supreme Roastworks 

Oslos beste kaffebar med de kjekkeste baristaene.